Det Flydende Shelter

Mariagerfjords eneste flydende shelter

OBS: Det er desværre slut med oplevelser på den flydende shelter.
  • Se vores helt nye tiltag “Katamaranen” for overnatningsmuligheder på Mariagerfjord

Kystdirektoratet har gjort os opmærksomme på at man ikke må have flydende shelter langs kysten, og den skal derfor fjernes og kan ikke længere bookes.

Vi kan dog tilbyde overnatning på Kanogården, hvor der også er en hyggelig shelter ned til Skals å.

Vi takker for den store interesse og de glade gæster som har sendt flotte anmeldelser og rosende ord vores vej. Vi er kede af at miste chancen for at tilbyde denne unikke oplevelse for jer, men selvom vi  er kede af det har vi stor respekt for kystdirektoratet og deres arbejde i at passe på vores kyster.


Du skal være hurtig hvis du vil prøve vores populære flydende shelter beliggende på Mariagerfjord, efter en heldagstur i kajak eller kano. Datoerne for bookning bliver revet væk! Sidste sæson var hver weekend booket, samt mange hverdage.

Har du lyst til at læse om oplevelsen af at sejle på Danmarks smukkeste fjord, og en overnatning i shelteret, så kan du læse dette blogindlæg fra Mette under månen:

Shelter på Mariager Fjord

Bookning af flydende shelter


Book en overnatning i vores flydende Shelter, hvor der er plads til 4 personer. Man kan bruge vores bålplads på stranden, og få adgang til toilet hos Mariagerfjordkajak. Shelteren ligger nogle få minutters roning fra stranden ude på den smukke Mariagerfjord. Vi kan ikke beskrive hvor smuk solnedgangen over Hobro by er fra shelteret, hvor man kan putte sig med dyner og varm kakao, og nyde en stille stund fra hverdagens jag og stress. Derudover er der udsigt over den smukke østerskov, og hvis man er heldig kommer der en sæl forbi og siger hej.

Denne unikke oplevelse er for alle aldre, hvilket også gør det til den ultimative oplevelsesgave. Vi laver gavekort der passer til ethvert behov.

Priser: 

Overnatning på shelter +  1 kajak        : 700 kr.

Overnatning på shelter +  2 kajakker : 900 kr.

Overnatning på shelter +  3 kajakker : 1100 kr.

Overnatning på shelter +  4 kajakker : 1300 kr.

*Lejen af overstående muligheder indeholder yderligere altid en jolle.

**Det er ikke muligt at leje shelteret uden kajak

Overnatning på fjorden
Store og små kan overnatte på det flydende shelter

Unikke familieoplevelser som skaber minder for livet

Giv dine børn og børnebørn en helt fantastisk oplevelse som de aldrig glemmer. Hele sommeren har vi haft besøg af søde familier, og vi ser gang på gang hvordan deres øjne lyser op, det er et helt stort eventyr for dem. Så tag en pause fra ipad, tv og computer og se hvor smukke omgivelser vi lever i hver dag.