Kajakkursus

Få den perfekte start på dine eventyr i kajakken. Mariagerfjordkajak tilbyder kajakkurser både privat og erhverv. På kurset får du grundig instruktion i brugen af kajakken, sikkerhed og  hvordan du skal forholde dig når forskellige situationer opstår på vandet. Kurset afholdes altid af uddannet instruktør.

Begynderkursuset


Kajakkursus i tidsrummet 18.30 til ca. 21.00, på valgfri dato efter aftale. Her kommer i til at lære makkerredning samt de forskellige ro-teknikker, således i får styr på kajakken. Dagen efter kan i på egen hånd tage på ekspedition. Begge dage er inkl. alt udstyr, herunder kajak, våddragt, sko, paddlefloat og spraydeck.

Pris pr. person 1.000 kr.

Aftentur til Ørnedalen, inklusiv kajakinstruktion og grill.

Vi mødes ved Mariagerfjordkajak kl. 19.00, hvor vi efter kort instruktion begiver os på eventyr langs breden, og ned til Ørnedalen. På turen vil der blive instrueret i de forskellige pagajtag og teknikker, og den stedkendte guide vil fortælle om fjorden, området og historien. På et tidspunkt vil der blive lavet bål på stranden, hvor vi griller et par pølser og brød, inden vi returnerer til Mariagerfjordkajak efter en fantastisk aften på Danmarks smukkeste fjord.

 
Pris pr. person 600 kr
*minimum 4 deltagere

Henvendelse til Carsten Nørgaard
Tlf. 30423763 eller mail mariagerfjordkajak@gmail.com