Kajak tilbehør


Mariagerfjordkajak.dk forhandler kajak tilbehør til Tahe Marine kajakker. Det meste af tilbehøret er universelt og vil passe til de fleste kajakker. Du kan herunder se vores udvalg og priser.


BELUGA SPRAYSKIRT NYLON-FOAM:


BELUGA SPRAYSKIRT NYLON-FOAM - Mariagerfjordkajak.dk
En vandtæt nylon sprayskirt designet til avancerede roere der leder efter bedre ydeevner og komfort.
Pris: 499 kr.


BELUGA SPRAYSKIRT NEOPRENE:


BELUGA SPRAYSKIRT NEOPRENE - Mariagerfjordkajak.dk
En vandtæt og åndbar sprayskirt til den mere krævende og erfarne roer. Forskellige typer nylon og neopren er blevet anvendt til at maksimere funktionalitet og øge modstanden mod barske forhold på vandet.
Pris: 849 kr.


BELUGA SPRAYSKIRT 3PLY:


BELUGA SPRAYSKIRT 3PLY - Mariagerfjordkajak.dk
Denne kvalitet sprayskirt er vandtæt og virkelig komfortabel. Den er utrolig holdbar og slidstærk. Dækket har praktisk lynlås lomme, og er desuden lavet med elestik rundt i kanten der garantere 100% forsegling til cockpittet.
Pris: 849 kr.


BELUGA HALF SKIRT CARGO:


BELUGA HALF SKIRT CARGO - Mariagerfjordkajak.dk
Hvis du ikke vil lade dig begrænse i din kajak giver den halv skirt beskyttelse imod bølger, sol og vind. Den har også praktisk plads til din vandflaske, kamera eller kikkert.
Pris: 349 kr.


SWISS ALU TAKE APART:


SWISS ALU TAKE APART - Mariagerfjordkajak.dk
Ny schweiziske padler muliggøre høj hastighed, opnået af et minimum af indsats. Schweiziske padler har mellemstore blade, perfekt til hurtig rytme og ideel til surf, som kræver en hurtig start. Passer både til sprint eller blandet rytme træning.
Pris: 499,95 kr.


SWELL CARBON FIBER:


SWELL CARBON FIBER - Mariagerfjordkajak.dk
Swing er en Perfekt Tur-pagaj, der tilbyder blid strøm til roeren. Tilpasser sig alle forhold på havet og er ideel til lavvinkel padlere, hvilket gør strøg ubesværet selv under kraftig vind. Stærk fremdrift ved hvert slag.
Pris: 749,95 kr.


SWING ALU:


SWING ALU - Mariagerfjordkajak.dk
Swing Tur-pagaj.
Pris: 399 kr.


GREENLAND WOODEN PADDLE:


GREENLAND WOODEN PADDLE - Mariagerfjordkajak.dk
Designet efter Grønlands design på pagajer, lavet af 30 mm træ.
Pris: 899 kr.


ANGRY BIRDS PADDLE:


ANGRY BIRDS PADDLE - Mariagerfjordkajak.dk
Denne pagaj med angry birds design vil gøre dit barns kajakture endnu mere unik og sjov. Nem og let for børn at håndtere.
Pris: 299 kr.


BELUGA 6MM NEOPRENE BOOTS:


BELUGA 6MM NEOPRENE BOOTS - Mariagerfjordkajak.dk
Neopren støvler med lynlås og bløde indre flapper er lette og glider nemt på samtidig med en stor beskyttelse, komfort og støtte. Støvlerne har en forstærket tåboks og hæle lavet af høj kvalitets gummi for mere holdbarhed. Unisex.
Pris: 349 kr.


BELUGA 3MM NEOPRENE SHOES:


BELUGA 3MM NEOPRENE SHOES - Mariagerfjordkajak.dk
Disse neopren sko er perfekt til kajak og kano. Skoene er lavet af fleksibel og skridsikkert gummi. De er lette og behagelige at have på og den 3mm neopren er med til at varme dine fødder. Unisex.
Pris: 299 kr.


BELUGA 3MM GLOVES:


BELUGA 3MM GLOVES - Mariagerfjordkajak.dk
Handsker lavet af neopren med skridsikker foring i håndfladen. De levere varme og greb du behøver for at nyde dine padle eventyr. Du kan justere elastik ved håndled for en bedre pasform.
Pris: 349 kr.


BELUGA RAFALE ALLROUND PADDLING OVERALLS MEN:


BELUGA RAFALE ALLROUND PADDLING OVERALLS MEN - Mariagerfjordkajak.dk
Ideel til roere på udkig efter en holdbar og behagelig alternativ til padlejakker og bukser. Denne overall tilbyder 3- lags vandtæt beskyttelse, god pasform og åndbarhed. Denne overall er perfekt til roere der kræver en høj ydeevne på et letvægts sæt.
Fås i flere farver: Orange, blå og lilla.
Fås også til kvinder
Pris: 3.999 kr.


BELUGA BIB OVERALLS:


BELUGA BIB OVERALLS - Mariagerfjordkajak.dk
For at fuldføre Rafale padlejakke og lave et komplet tør eksemplar, er der designet en overall af Ripstopstof. De er holdbare, justerbar og åndbar for at maksimere komforten. Unisex.
Fås i flere farver: sort, rød og blå.
Pris: 1.799 kr.


Der tages forbehold på eventuelle fejl i tekst, priser eller trykfejl. Kontakt Mariagerfjord Kajak for køb, spørgsmål eller fremvisning på Tlf: 30423763 eller E-mail: kontakt@mariagerfjordkajak.dk.

Alle priser er inklusiv moms.
Copyright Mariagerfjordkajak.dk 2018