Fiskekajak salg


Mariagerfjordkajak.dk forhandler kvalitets kajakker til fiskeri. Vi forhandler fiske kajakker fra Tahe Marine. Det at fiske fra en kajak er en helt unik oplevelse og giver dig helt nye muligheder i dit fiskeri. Du kan altid se og prøve kajakkerne ved et besøg til Mariagerfjord Kajak.
Fiskekajakkerne er alle af typen Sit on Top. Sit on Top kajakker bliver mere og mere populære. De er lige så sikre som havkajakker, fordi de er total synkefrie. Det vand som måtte komme ind, løber ud igennem de selvlænsende huller, der er placeret over vandlinien. Sit on Top kajakkerne er ekstra brede, og det er nemt at komme op i dem fra siden efter en svømme- eller dykketur. Sit on Top kajakkerne er velegnede til fiskeri, havjagt, dykning, surfing og ture over alt..
Du kan herunder se vores udvalg og priser.


Tahe Marine Fit 132 SOT PE DELUXE ANGLER:


Tahe Marine Fit 132 SOT PE DELUXE ANGLER - Mariagerfjordkajak.dk
Fit 132 kajakken giver brugerne mulighed for at stå sikkert og komfortabelt under fiskeri. Den er udstyret med alle nødvendige funktioner og ekstramateriale for lystfiskere. Indeholder blandt andet Deluxe sæde, padleholder, kopholder, ror og justerbar fodpedal mv.

Specifikationer:
  • Længde: 403 cm
  • Bredde: 73 cm
  • Kapacitet: 150 kg
  • Vægt: 29 kg.
  • Materiale: Plastik
Pris: Fra 11.999 kr.


Der tages forbehold på eventuelle fejl i tekst, priser eller trykfejl. Kontakt Mariagerfjord Kajak for køb, spørgsmål eller fremvisning på Tlf: 30423763 eller E-mail: kontakt@mariagerfjordkajak.dk.

Du har også mulighed for at leje fiskekajakker se priser: Kajak udlejning.

Alle priser er inklusiv moms.
Copyright Mariagerfjordkajak.dk 2018